Verkoopster/Verkoper 28,75u./week

Is mode je passie? Werken voor een bekende modezaak klinkt als muziek in de oren? Mensen helpen met het perfecte advies is voor jou een must ? Werken in een team en bijspringen om collega’s te helpen is vanzelfsprekend?
Dan ben jij wie we zoeken!

We zoeken:
Een enthousiaste verkoopster/verkoper met oog voor detail die graag mensen correct adviseert zonder opdringerig gevoel. Je afdeling wordt piekfijn onderhouden en de door jouw beveiligde artikelen zijn aantrekkelijk gepresenteerd. Je geeft kassa ondersteuning wanneer nodig en een collega bijspringen hoort er ook bij. Je Nederlands is meer dan perfect, je Frans is behoorlijk goed en je hebt een verzorgd voorkomen en taalgebruik. Werken op zaterdag en woensdag vormt geen probleem, samen met 4 zondagen per jaar. Je houdt van contact met mensen, je bent vlot in de omgang, warm, vriendelijk en geduldig van aard. Je hebt al minstens 1 jaar verkoop ervaring waarbij ervaring in de modesector als een zeer sterk pluspunt wordt aanzien.

We bieden je:
Een job van 28,75u./week verdeeld onder 4 dagen met een bediendecontract. Een correcte barema-gebonden verloning met interessante extra’s eens je meer dan 6 maanden bij ons werkt. Je vervoegt een team van enthousiaste mensen die graag samenwerken, die klanten graag mooi kleden en waar een familiale sfeer hoog in het vaandel wordt gehouden met plaats voor inbreng en eigen creativiteit.

Spreekt onze vacature je aan? Je kunt je kandidaat stellen door een mail te sturen met jouw cv voorzien van foto, referenties die we mogen contacteren en motivatiebrief. Daarna zullen we beslissen of wij jou uitnodigen tot een gesprek.

Aanmelden kan ook in de winkel bij:
Artex Ieper
Dhr. Nico Claeys en mevr. Rute Rodrigues
Arsenaalstraat 2 – 8900 Ieper
Tel.: 057/208868, email: info@artexieper.be